Vabilo na starševski večer - moj otrok bo šolar

17.05.2021

Spoštovani starši bodočih prvošolčkov!

Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor, vas 20. 5. 2021 ob 17.00, vabi na starševski večer z naslovom “Moj otrok bo šolar.” Starševski večer bo potekal preko videokonference zoom na tej povezavi. Povezavo najdete tudi na spletni strani Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor. Srečanje bo skupaj z razpravo trajalo 90 minut.

Podatki za dostop: (Meeting ID: 565 626 1167, Passcode: scoms5)

Predavateljici vam bova predstavili, kako lahko starši svojim otrokom omogočite čim lažji prehod iz predšolskega obdobja v osnovnošolsko šolanje. Govorili bomo o otrokovi zrelosti na različnih področjih in kako starši svojim otrokom pri razvoju le te lahko pomagate. Predstavili bomo tudi načine, kako lahko starši svojega otroka preko igre spodbujate in pripravljate na branje, pisanje, matematiko in vključevanje v njemu novo šolsko okolje z novimi zahtevami.

Srečanje bova vodili Majda Marinšek, univ. dipl. soc. del. in mag. Tadeja Batagelj, univ. dipl. psih., strokovni delavki Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor, Lavričeva 5, Maribor.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonu 02-23-49-700 ali po elektronski pošti ([email protected], [email protected]).

Vljudno vabljeni!

Preskoči na vsebino