Pravne informacije

 • Varstvo podatkov

 • Izključitev odgovornosti

  Vrtec pri Osnovni šoli Duplek si izrecno pridržuje pravico do sprememb delov strani ali celotne vsebine brez posebnega vnaprejšnjega obvestila, do dopolnitev, brisanja ozirom začasne ali dokončne prekinitve objavljanja.

 • Sklicevanja in povezave

  Pri neposrednih ali posrednih sklicevanjih na tuje spletne strani (»povezave«), ki ne sodijo v območje odgovornosti Vrtca pri Osnovni šoli Duplek bi odgovornost veljala izključno v primeru, da bil vrtec seznanjen z vsebinami in bi bilo v primeru protizakonitih vsebin tehnično mogoče in ustrezno takšno uporabo preprečiti.

  Vrtec pri Osnovni šoli Duplek izrecno izjavlja, da v času ustvarjanja povezav na povezanih spletnih straneh ni bilo mogoče zaslediti nobenih protizakonitih vsebin. Na aktualno in prihodnjo zasnovo, vsebine ali avtorstvo povezanih strani nima vrtec nobenega vpliva. Zato se Vrtec pri Osnovni šoli Duplek tukaj izrecno distancira od vseh vsebin preko povezanih strani, ki so bile spremenjene po vzpostavitvi povezav. Za nezakonite, pomanjkljive ali nepopolne vsebine ter zlasti za škodo, ki nastane zaradi uporabe ali neuporabe tovrstnih ponujenih informacij, odgovarja samo ponudnik strani, na katero se je sklicevalo, in ne tisti, ki se prek povezav zgolj sklicuje na posamezno objavo.

  Slikovni material: freepik (© freepik, © terdpongvector)

Preskoči na vsebino