Ponovno odprtje vrtca

11.05.2020

Spoštovani starši,

s ponedeljkom, 18. 5. 2020, ponovno odpiramo  vrata našega vrtca. Od vzgojiteljic ste prejeli obvestilo – Izjavo  staršev pred vstopom otroka v vrtec. Prosimo, da izpolnjeno izjavo, na kateri boste tudi označili, če bo vaš otrok prišel v vrtec, vrnete do torka, 12. 5. 2020, svoji vzgojiteljici. V kolikor izjave niste prejeli, jo najdete tukaj in izpolnjeno pošljite na naslov [email protected]. Če nameravate otroka pripeljati po 18. 5. 2020, nam sporočite datum želene ponovne vključitve otroka v vrtec.

Podatke o številu otrok, ki se bodo ponovno vključili v vrtec, potrebujemo za oblikovanje oddelkov s spremenjenimi priporočenimi normativi. V oddelkih 1. starostnega obdobja bo največ 8 otrok, v oddelkih 2. starostnega obdobja pa največ 10 otrok. Za otroke, ki jih starši ne boste ponovno vključili v vrtec, boste oproščeni plačila oskrbnine. Tisti starši, ki boste otroke ponovno vključili v vrtec, pa se vam bo obračunala oskrbnina v skladu z veljavno zakonodajo.

Iz Ministrstva za zdravje smo prejeli Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV, ki jih prav tako najdete med dokumenti in si jih natančno preberite. Protokole za varovanje zdravja ob prihodu otroka v vrtec in odhodu otroka iz vrtca bomo objavili na oglasnih deskah in vratih vrtcev.

Kljub spremenjenim razmeram si bomo zaposleni v vrtcu prizadevali, da se bodo otroci ob vrnitvi počutili varno, sprejeto in srečno.

Milena Drevenšek, pomočnica ravnatelja za vrtec

Preskoči na vsebino