Obvestilo o nadaljnjem omejenem delovanju vrtca (2. 11. - 6. 11. 2020)

30.10.2020

Spoštovani starši,

glede na epidemiološko situacijo v državi, bodo vrtci še v naslednjem tednu – od 2. 11. 2020, delovali omejeno.

To pomeni, da bo vrtec odprt za nujne primere, za tiste otroke, katerih starši bodo morali delati ali opravljati dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva …).

Še naprej bo odprta enota vrtca Sp. Duplek, kjer bodo otroci iz vseh enot. Enota bo delovala od 6.00 do 16.00. Tisti starši, katerih otroci so že v tem tednu obiskovali vrtec, ne rabite ponovno prijavljati otrok, tisti, ki pa še boste potrebovali vrtec v naslednjem tednu, pa to prosim sporočite svojim vzgojiteljicam do sobote, 31. 10. 2020, do 12. ure. Še vedno je potrebno, da ob prihodu otroka v vrtec, oba starša predložita potrdilo delodajalca.

V vrtec pripeljite samo zdrave otroke, brez znakov okužbe dihal (nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, izguba/sprememba vonja ali okusa …). Prav tako naj v vrtec ne prihajajo, če živijo z osebo, ki ima simptome oz. znake, ki so pripisljivi bolezni covid-19, ali če živijo z osebo, ki je v izolaciji zaradi bolezni covid-19.

Potrdilo, ki ga najdete s klikom na spodnji gumb, prinesite zraven prvi dan, ko pripeljete otroka v vrtec.

V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni.

 

S spoštovanjem,

                                                                                                       Đano Novak, ravnatelj

Preskoči na vsebino